| Ben Geldim ! ((: | |
|
+4Logg. I'm Slave For Britney! SULLY # //MissDuff// 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
//MissDuff// ●Yeni Üye●
Mesaj Sayısı : 13 Rep : 9 Doğum tarihi : 21/01/95 Kayıt tarihi : 10/05/10 Yaş : 29 Nerden : ...Wonderland... İş/Hobiler : sanat,astronomi... Lakap : Handy
| Konu: Ben Geldim ! ((: Ptsi Mayıs 10, 2010 9:04 pm | |
| Merhaba.. Ben de geldim.. Adım Hande.. 15 yaşındayım.. Kova burcuyum.. En aşırısından Hilary Duff fanıyım.. Ablam o benim .. Ablam dışında Kate Winslet,Natalie Portman ve Robert Pattinson hayranıyım.. Titanic'in de büyük fanıyım.. Ünlülerle de ilgilnemeyi yani haberlerini-röportajlarını okumayı,resimlerini takip etmeyi çok severim.. Yani çok fazla fan sitesinde sizlerle karşılaşabiliriz ... Lise 1'e gidiyorum.. Sayısala gitmeyi düşünüyorum.. İlerde film yönetmeni,aktris ve moda tasarımcısı olmak istiyorum.. Ayrıca astronomi ya da zooloji okumak istiyorum.. Çok fazla hobim var;kitap okumak,müzik dinlemek,şarkı söyemek,film izlemek,,Photoshopla uğraşmak,fan sitelerini gezmek,yemek yapmak vs... Kalıcıyımdır.. Özellikle uzun zamandır bir Ablamın fan sitesini arıyordum..Bulamadım Ama sonunda bu site karşıma çıktı hiç vakit kaybetmedim.. yanlış bir tercih yaptığımı da düşünmüyorum.. Elimden gelen bütün yardımları yaparım.. Umarım sizler de beni seversiniz ...
| |
|
| |
SULLY # ●Destekçi Üye●
Mesaj Sayısı : 414 Rep : 500 Doğum tarihi : 08/06/96 Kayıt tarihi : 29/01/10 Yaş : 28 Nerden : aLmanya İş/Hobiler : HepsiTuba Lakap : SuLLy '
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Ptsi Mayıs 10, 2010 10:10 pm | |
| Hosgeldin canim aramiza. Bende SuLLy ' Ben Seni simdiden Sevdim ^^ umarim yakindanda tanisiriz iyi forumlar Bitanem. | |
|
| |
I'm Slave For Britney! Hilary Duff Fan Co Admin
Mesaj Sayısı : 1163 Rep : 370 Doğum tarihi : 28/06/96 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 28 Nerden : ßrit'imin Kalbinden Lakap : Miss Spears
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Salı Mayıs 11, 2010 9:20 am | |
| Hoşgeldin canım Ben Simge Bir sürü ortak yönümüz var =) Ve bende çok aşırı derecede sayısal okumak istiyorum Neyse forumda eğlenmene bak =) İyi forumlar | |
|
| |
Logg. Hilary Duff Fan Admini
Mesaj Sayısı : 1322 Rep : 426 Doğum tarihi : 20/10/97 Kayıt tarihi : 09/02/10 Yaş : 27 Nerden : AntaLya İş/Hobiler : Pc. Lakap : Cansucan.
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Çarş. Mayıs 12, 2010 6:51 pm | |
| - //MissDuff// demiş ki:
Merhaba.. Ben de geldim.. Adım Hande.. 15 yaşındayım.. Kova burcuyum.. En aşırısından Hilary Duff fanıyım.. Ablam o benim .. Ablam dışında Kate Winslet,Natalie Portman ve Robert Pattinson hayranıyım.. Titanic'in de büyük fanıyım.. Ünlülerle de ilgilnemeyi yani haberlerini-röportajlarını okumayı,resimlerini takip etmeyi çok severim.. Yani çok fazla fan sitesinde sizlerle karşılaşabiliriz ... Lise 1'e gidiyorum.. Sayısala gitmeyi düşünüyorum.. İlerde film yönetmeni,aktris ve moda tasarımcısı olmak istiyorum.. Ayrıca astronomi ya da zooloji okumak istiyorum.. Çok fazla hobim var;kitap okumak,müzik dinlemek,şarkı söyemek,film izlemek,,Photoshopla uğraşmak,fan sitelerini gezmek,yemek yapmak vs... Kalıcıyımdır.. Özellikle uzun zamandır bir Ablamın fan sitesini arıyordum..Bulamadım Ama sonunda bu site karşıma çıktı hiç vakit kaybetmedim.. yanlış bir tercih yaptığımı da düşünmüyorum.. Elimden gelen bütün yardımları yaparım.. Umarım sizler de beni seversiniz ...
Hoşgeldin canım bende Cansu memnun oldum. 13 yaşımdayım. Robert hayranıyımdır. İyi forumlar. | |
|
| |
LukeLover. Hilary Duff Fan Admini
Mesaj Sayısı : 1591 Rep : 23 Doğum tarihi : 22/01/96 Kayıt tarihi : 29/01/10 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : LinKin ParK Lakap : Gizmo.'!
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Çarş. Mayıs 12, 2010 8:44 pm | |
| | |
|
| |
granatebb. Hilary Duff Fan Dergi Editör
Mesaj Sayısı : 494 Rep : 60 Doğum tarihi : 14/04/96 Kayıt tarihi : 29/01/10 Yaş : 28 Nerden : Ankara İş/Hobiler : müzik Lakap : büş, avie
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Perş. Mayıs 13, 2010 6:49 pm | |
| Hoşgeldin Hande,bende Büşra. Seni Kristen Stewart Fandan tanıyor gibiyim,çalışmalarına hayranım Hoşgeldinn | |
|
| |
crazygirl Hilary Duff Fan Emekli
Mesaj Sayısı : 862 Rep : 586 Doğum tarihi : 25/05/89 Kayıt tarihi : 11/03/10 Yaş : 35 Nerden : Xtina - Joe - Demi İş/Hobiler : Dansçı / Dans Lakap : crazygirl =)
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Cuma Mayıs 14, 2010 8:14 am | |
| Hoşgeldin Handecim Ben Yankı ( İyi forumlar | |
|
| |
Çatlaq Şekerr ●Destekçi Üye●
Mesaj Sayısı : 412 Rep : 301 Doğum tarihi : 25/06/96 Kayıt tarihi : 29/01/10 Yaş : 28 Nerden : tekirdag İş/Hobiler : yüzme basketbol voleybol Lakap : Çatlaq Şekkerr
| Konu: Geri: Ben Geldim ! ((: Paz Mayıs 16, 2010 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| Ben Geldim ! ((: | |
|